BÉRES ALAPÍTVÁNY: KIS CSEPPEKBEN NAGY SEGÍTSÉG

Ötvenhárom ezer üveg Béres cseppet kaptak ismét karitatív és egyházi szervezetek a Béres Alapítvány jóvoltából. A Katolikus Karitász nevében Écsy Gábor országos igazgató köszönte meg a 107 millió forint értékű felajánlást.

A világot bejáró nagy krízisek mellett – covid, háború, energiaválság, földrengés – különösen nagy figyelmet érdemel a hazánkban nélkülöző emberek támogatása, segítése.

107 millió forint értékű Béres-csepp csomagot ajándékoz az idén 30 éves évfordulóját ünneplő Béres Alapítvány idősotthonoknak, szociális otthonoknak, rászorulóknak. Az adományt olyan 12 karitatív és egyházi szervezet kapta, mint a Katolikus Karitász, a Református Szeretetszolgálat, a Baptista Szeretetszolgálat, a Máltai Szeretetszolgálat, az Ökumenikus Segélyszervezet, vagy Magyar Vöröskereszt.

Az adományt Béres Klára, a Béres Alapítvány elnöke adta át a csepp feltalálója, Béres József születésnapján. „Béres József ma lenne 100 éves, és ez alkalomból jelentős mennyisségű, 53 ezer üveg Béres Cseppet adományozunk az ország 12 legjelentősebb karitatív és egyházi szervezetei számára” – hangsúlyozta Béres Alapítvány elnöke a keddi sajtótájékoztatón.

Écsy Gábor, a Katolikus Karitász országos igazgatója elmondta: a segélyszervezetek azokhoz juttatják el a készítményt, akik szociálisan nehezebb helyzetben vannak, igy immunrendszerük nem kapja meg a szükséges napi támogatást. Számukra különösen fontos, hogy minden évben kapjanak immunerősitést. Hiszen ahogyan maga a feltaláló mondta: A megelőzés sok esetben hatékonyabb, mint a gyógyítás!

Forrás: https://karitasz.hu/hirek/beres-alapitvany-kis-cseppekben-nagy-segitseg

AZ ÖN SEGÍTSÉGÉRE IS SZÜKSÉG VAN!

1356 – HÍVJON, HOGY SEGÍTHESSÜNK!