Több vagy ha adsz!

A mezőnyárádi Boldog Sándor István Katolikus Általános Iskola Karitasz Junior csoportja negyedik alkalommal csatlakozott a három napos „Több vagy ha adsz!” mottójú ifjúsági akcióhoz. A program célja a segítségnyújtás és az önkéntes munka örömének felfedezése 72 órában. A 72 óra kompromisszum nélkül egy szociális önkéntes akció, melyet a három történelmi keresztény egyház összefogásával indult útnak. Az akció, Magyarország fiatalságát hívta közös összefogásra, hogy együtt tegyünk másokért és a környezetünkért.
Iskolánkban az önkéntes akció 2023. október 12-én, csütörtök délután került megszervezésre. A karitászos diákok, az iskola tanárai, és az iskola tanulói nagyon aktívak és elkötelezettek voltak a feladat elvégzésében. Az iskolánk udvarán elhelyezett pihenő padokat, virágtartókat festettük le. Jó hangulatban töltöttük a délutánt, ahol a gyerekek megtapasztalhatták, hogy együtt nagy dolgokra vagyunk képesek, és a környezetünk szebbé tételéhez, hozzáállásunkra és munkánkra szükség van.
Lelkünkben összekapcsoltuk kereszténységünket az önkéntességünkkel, és megélhettük, hogy fontos önmagunkat adni mások és a környezetünk javára és elköteleződni életünkkel Istennek.

AZ ÖN SEGÍTSÉGÉRE IS SZÜKSÉG VAN!

1356 – HÍVJON, HOGY SEGÍTHESSÜNK!